Zichtbaar worden bij talent?

Zichtbaar worden bij talent?

Ingezonden Blog-artikel
Geschreven door OTP Groningen

Stichting OTP staat voor je klaar

Goed personeel vinden is een grote uitdaging. Veel bedrijven hebben de focus op korte termijn, mensen die direct beschikbaar zijn. Maar wil jij ook investeren in de toekomst?
Zorg dan dat je voor een breder publiek zichtbaar bent als aantrekkelijke werkgever. En investeer in goede scholing voor je huidige personeel. Hoe? Stichting OTP legt verbinding tussen bedrijven en onderwijs. Zo zorgen ze ervoor dat je zichtbaar wordt bij talent en ondersteunen ze bij scholing van personeel.

Zichtbaar bij talent
Stichting OTP organiseert bedrijfsbezoeken (ChecktheBizz), loopbaan evenementen en gastlessen. Geef een kijkje in de keuken aan jongeren, studenten en werkzoekenden en deel jouw expertise. Zo word je zichtbaar bij talent en maak je ze enthousiast voor je organisatie. En mensen die enthousiast zijn…die praten erover! Daarnaast draag je bij aan een maatschappelijk doel door te helpen bij loopbaankeuzes.
Bob Kellendonk heeft in 2015 meegedaan ChecktheBizz (voorheen Carrousel) van OTP. Hij ging bij drie bedrijven op bezoek. Eén van de bedrijven was Virol, waar hij vandaag de dag werkzaam is als accountmanager. Virol heeft zijn interesse gewekt door te vertellen over verschillende beroepen en zich open te stellen voor jongeren. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees hier het interview met Bob Kellendonk.

Scholing personeel
Goed personeel wil je natuurlijk behouden, ook als dit in een bepaalde functie misschien niet meer kan. Zorg daarom voor de juiste om- en bijscholing voor je personeel. Stichting OTP denkt met je mee en brengt je in contact met de juiste kennisinstellingen binnen het onderwijs in het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO).
Wil jij ook zichtbaar worden bij nieuw talent? Of meer weten over scholing voor je personeel?

Neem contact op met Stichting OTP
050-210 34 31
info@otp.nl
www.otp.nl

Geef een reactie