Wij zoeken een ondernemende vrijwilliger

Wij zoeken een ondernemende vrijwilliger

Heb je ondernemerschap, ideeën, energie, kennis en wat tijd?

Dan is het actief mee bouwen aan het ondernemersplatform de Blije Business voor de Korrewegwijk en de Hoogte iets voor jou!

 

Waar kun je je ondernemerschap, ideeën, energie en kennis in kwijt?

In het meedenken en meeschrijven aan stukjes/mededelingen/teksten voor onze site en voor Facebook.

Misschien kun je helpen met het aanleveren van input voor nieuw te organiseren evenementen, projecten en wilde ideeën en het mee organiseren van de tweemaandelijkse workshops.

Omdat er nog maar 26 ondernemers een profiel op onze site hebben willen we je ook betrekken bij het werven van nieuwe aanmelders.

Graag zien we je ook aanwezig zijn op de Ondernemerslunch op 1ᵉ vrijdag van de maand.

We kiezen één keer in de maand een Ondernemer van de Maand en vragen ze om een foto van zichzelf en hun werkplaats/kantoor in te leveren en de vragenlijst te beantwoorden.

Blije Business is altijd op zoek naar actieve wijkbewoners/ondernemers die een blog willen schrijven over ondernemen of de wijk(en). Help je mee met zoeken?

Open voor ideeën

Zo heeft Blije Business naast de workshops en lunches ook het idee van de Blije BuurtBus gelanceerd (dank je Marjolein voor je geweldige idee en inzet) en zijn er ansichtkaartjes in de maak. ‘Groeten uit mijn buurt’ in 26 talen.

 


Laat van je horen!

Dus ideeënmachine, duizendpoot, energiebom, ondernemerrrrr laat van je horen!

We hebben geen sollicitatiecommissie of ballotagecommissie of andere commissie, gewoon Victor en Johann die onder het genot van een kopje thee of koffie willen kennis maken.

We weten dat het lijkt of we de lat erg hoog leggen maar dat is niet zo. Wij kunnen dat weten.

Stuur een mail naar info@blijebusiness.nl of reageer hieronder en we spreken eens af in het Floreshuis.

 

Geef een reactie