Visueel werken is hot!

Visueel werken is hot!

20% Blije korting op deze mooie cursus functioneel tekenen.
Daar moet je bij zijn!

Marjolein Oosterheerd van Creativity at work start volgende week dinsdag avond (25 juni) met de cursus functioneel tekenen, ook wel zakelijk tekenen genoemd. Functioneel tekenen is een heldere manier van tekenen die iederéén vlot kan leren. Slechts met 10 basis vormen kun je alles tekenen. Behalve dat het hartstikke leuk is om met tekenen uit te drukken wat je denkt, werkt het enorm verhelderend in communicatie met anderen.

In drie avonden leer je deze manier van tekenen en kun je het inzetten op allerlei manieren voor je onderneming. Bijvoorbeeld op je website, bij een presentatie, of tekeningetjes bij je blog of in een gesprek met klant of cliënt om iets duidelijk te maken en nog veel meer toepassingen. Met tekeningetjes prikkel je de ander en voelen mensen zich betrokken bij je verhaal.

De cursus kost slechts €147,- ex BTW en als lezer van de Blije Business krijg je 20% Blije Business korting* Je investering is dan €117,- ex BTW.

Meer info & inschrijven via http://bit.ly/2KmOXjW

* Blije Business korting is korting van een ondernemer uit de buurt voor ondernemers uit de buurt.

Auteur: Marjolein Oosterheerd

Expert creatief denken en innovatie. Training, coaching, Professionele brainstorm begeleiding, sociale innovatie projecten.

Geef een reactie