StadOogst geeft een slinger aan je business!

StadOogst geeft een slinger aan je business!

StadOogst is er voor ondernemers in Groningen. Speciaal voor zzp’ers en ondernemers die het al enkele jaren zwaar hebben. Wij weten dat het lastig is om als ondernemer om hulp te vragen. Maar waarom eigenlijk? Want net zoals een auto van tijd tot tijd een APK krijgt, is dat soms ook nodig voor je business.

Het kan een enorme opluchting zijn als er een andere ondernemer met een frisse blik naar jouw bedrijf kijkt. En mogelijkheden ziet die jijzelf niet meer kan zien omdat je er te dicht op zit. Samen met jou zorgen we ervoor dat je zaak weer op de rit wordt gezet.

De ondersteuning die we bieden is maatwerk en oplossingsgericht. En laagdrempelig want je hoeft er niet voor te betalen!* Bij StadOogst kunnen ondernemers rekenen op advies en oplossingsgerichte ondersteuning om hun business weer aan te slingeren!

IK WIL MEER PIT IN MIJN ZAAK!

Elke ondernemer start boordevol goede ideeën en passie om van het bedrijf een succes te maken. Maar soms lopen de dingen anders dan verwacht. Je bent gaandeweg meer bezig met het oplossen van problemen, dan met de toekomst van je zaak. Samen met StadOogst zet jij jouw bedrijf weer op scherp.

IK WIL MEER KLANTEN!

Internet, social media, economische crisis, persoonlijke omstandigheden.
Er kunnen tal van redenen zijn waarom de klanten wegblijven. De ondernemers van StadOogst helpen je jouw zaak weer op de kaart te zetten.

IK WIL GRIP OP MIJN FINANCIËN!

Voldoende omzet en winst zijn nodig om te kunnen investeren in je bedrijf. Maar als je business
al langere tijd stroef loopt, of je hebt enkele tegenvallers gehad, dan kom je al snel in het gevecht terecht met de rekeningen. StadOogst helpt jou je grip op je financiële situatie terug te krijgen.

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN!

Wat zou het een opluchting zijn als jij weer kunt doen waar je goed in bent! Dat kan nu. Maak een afspraak met StadOogst en ervaar zelf hoe we samen jouw business weer aanslingeren.

telefoon: 050-711 52 85

email: info@stadoogst.nl

www: www.stadoogst.nl

 

* De gemeente Groningen financiert dit project, toetsing geschiedt door de adviseurs van StadOogst.

Geef een reactie