Marjolein neemt afscheid

Marjolein neemt afscheid

Hoe het begon

Het is februari 2014. Ik (Victor) word gevraagd om op een ochtend naar mijn buurvrouw op zolder te komen om met anderen te brainstormen over een nieuw concept.
Hoe dat concept er uit zou komen te zien was toen totaal niet helder. We wisten alleen dat we “iets” wilden doen voor ondernemers in de Korrewegwijk en De Hoogte.

Verder als Blije Business

Na nog vele brainstormsessies, kwamen we tot een concreet idee. We zouden vanaf toen doorgaan als Blije Business. Want we wilden een positieve insteek. Dat kwam al gauw naar voren tijdens ons eerste evenement. Een netwerkavond vol miniworkshops en een heuse ren-je-rot prijsvraag. Het was een groot succes en we gingen vol energie verder.

In de vijf jaar zijn veel nieuwe ideeën op tafel gekomen. We hadden onder andere flexplekken geregeld. Helaas is dat door logistieke redenen nooit echt van de grond gekomen. Een Blije Buurtbus was hèt project van Marjolein. Al is het nog niet duidelijk hoe de bus er exact uit komt te zien, hij komt er door Marjolein’s inzet echt! Ook zijn we gestart met workshops en ondernemerslunches. Dit allemaal om de zichtbaarheid van ondernemers in de wijk te vergroten. En dat is volgens ons goed gelukt. We hebben veel nieuwe contacten gekregen en gemaakt. Daar doen we het voor.

Drijvende kracht

Drijvende kracht achter dit alles was Marjolein, de buurvrouw met de zolder. En ja, ik zeg wàs… Want helaas kiest Marjolein er voor om niet verder te gaan met Blije Business. Het kost veel tijd en de tijd steekt ze nu liever in haar eigen bedrijf. We snappen dit volledig en wensen haar heel veel succes met de verdere groei van haar bedrijf Creativity at Work. We gaan haar missen als vrijwilliger, maar zien haar vast nog wel op de workshops en lunches. En, wie weet ooit nog een keer bij ren-je-rot.

Marjolein, bedankt voor de vijf jaar ideeën, tijd, creativiteit, scherpheid, positiviteit en tomeloze inzet.

Blije groet,

Victor en Johann

2 reacties op Marjolein neemt afscheid

Geef een reactie