Het WIJS Ondernemerssteunpunt: een wijze vervolgstap in het Floreshuis

Het WIJS Ondernemerssteunpunt: een wijze vervolgstap in het Floreshuis

Het WIJS Ondernemerssteunpunt: een wijze vervolgstap in het Floreshuis

Wie zijn wij
Wij zijn WIJS; een vrijwillig studententeam dat klaarstaat voor jong en oud, voor beginnende ondernemers en voor bewoners met vragen en ideeën. Gezien het feit dat er veel studenten in de Korrewegwijk wonen, willen we graag uitbreiden naar deze wijk. Daarnaast merken we dat er veel vraag is van bewoners en ondernemers om ondersteuning te krijgen van studenten. WIJS is al een
aantal jaren actief in Paddepoel, maar wil groeien. Mede hierom willen wij graag uitbreiden naar het Floreshuis.

WIJS in het Floreshuis
Sinds september is WIJS op dinsdagochtend en donderdagochtend in het Floreshuis te vinden. Hier ontwikkelen we met studenten onder andere een Ondernemerssteunpunt en een Juridisch spreekuur voor (startende) ondernemers, bewoners en bewonersinitiatieven. Bij het ondernemerssteunpunt kunnen ondernemers terecht met allerlei vragen over onder andere bedrijfsplannen, begrotingen en klantwerving. Wij geven u graag advies over uw dilemma en/of beantwoording van uw vragen onder het genot van een kopje koffie.

Workshop
Daarnaast zijn er een aantal studenten gespecialiseerd in thema’s rondom e-commerce, privacy of andere mogelijke juridische problemen. In januari willen we over deze thema’s een workshop gaan organiseren in samenwerking met de Blije Business en mogelijke andere partners in de wijk.
Meer informatie over de workshop volgt later op onze website www.wijsgroningen.nl, via onze social media kanalen en op de website van de Blije Business.
Verder zouden we graag met u het programma bepalen! Zou u zo vriendelijk willen zijn om voor ons een kleine enquête in te vullen om zo uw behoefte te peilen voor de workshop? Klik hier voor de enquête
We hopen u snel te ontmoeten op donderdagochtend tijdens het Ondernemerssteunpunt in het Floreshuis!

Alles nog even op een rijtje
Wat? – Ondernemerssteunpunt WIJS in Het Floreshuis;
Wanneer? – Elke donderdag;
Hoe laat? – Van 9:30 tot 13:00 uur;
Waar? – Het Floreshuis;
Kosten? – Gratis;
Opgeven? – Niet nodig;
Meer weten? -https://wijsgroningen.nl/
Contact? – https://wijsgroningen.nl/contact/

Geef een reactie