Een video die werkt: succesvol aan de slag met video-marketing

Een video die werkt: succesvol aan de slag met video-marketing

Video-marketing is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ruim 90% van de bedrijven gebruikt video op hun website en meer dan driekwart in haar social media-strategie. Video is dan ook dé manier om je doelgroep te bereiken. Video zorgt voor een betere naamsbekendheid, meer traffic en een hogere conversie.

Steeds vaker kom je video’s tegen op websites en sociale media. Dat is ook niet gek: in onze vluchtige maatschappij krijgen we zoveel informatie op ons af dat bewegend beeld de voorkeur heeft boven een geschreven bericht. Voor iedere ondernemer is het daarom interessant om te weten hoe je een goede video maakt.

Videoprofs biedt workshops smartphone video’s aan voor ondernemers. Camerajournalist Marieke Verdijk vertelt je alles over de techniek, hoe je goed geluid krijgt en mooie beelden maakt.
Communicatie-adviseur Lottie Herfkens leert je hoe je jouw boodschap overbrengt naar het juiste publiek en zorgt voor meer succes online.

Wil je een workshop bij Videoprofs doen? Dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Workshop professionele video’s leren maken
Dankzij de goede kwaliteit van de smartphonecamera’s kan iedereen altijd en overal video’s maken.
Om te zorgen dat je hiermee ook mensen bereikt, is het belangrijk om te weten hoe je een boodschap naar een professionele video vertaalt en hoe je deze in kan zetten op sociale media.
Daarmee gaan we in deze training aan de slag.

Wat je leert
Tijdens deze training leer je hoe je een professionele video maakt. Je bedenkt een verhaallijn, maakt een storyboard en kiest de juiste shots. Ook leer je hoe je zelf professionele shots maakt met
kwalitatief goed geluid. Daarna ga je zelf aan de slag.
Aan de hand van opdrachten bedenk je een beeldverhaal, maak je opnames en leer je die monteren in een app op je smartphone. Aan het einde van de training ken je de basis van het video maken, heb je een eerste resultaat om mee naar huis te nemen en genoeg inspiratie om zelf verder te gaan!

Datums: 15 januari (Boel, Groningen) en 13 februari (De Bonte Wever, Assen).
Duur van de training: 9.30 -16.00 uur.
Prijs: 245 euro. (excl. btw.) Inclusief workshop, lesmateriaal, lunch, koffie/thee.
Meer informatie en aanmelden: www.videoprofs.nl / info@videoprofs.nl

Een video die werkt. Maak een video pitch
Vind je het lastig om te vertellen waar jij goed in bent? Of om aan te geven waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Laat het dan zien met een videopitch. Hiermee breng je heel eenvoudig in beeld waar jij trots op bent. En maak je anderen nieuwsgierig voor datgene waar jij voor gaat. Of dat nu om je hobby, je werk of de organisatie waar jij je voor inzet gaat.

Wat je leert
Hoe je een videopitch maakt, leren wij je tijdens deze workshop. Samen denken we na over wat jij te bieden hebt, hoe je dat het beste in beeld kunt brengen en hoe je daar een mooie pitch van maakt.
Zodat je aan het einde van de workshop naar huis gaat met een kant-en-klaar eindresultaat.

Datum: 28 januari (Ontwikkellink, Groningen.)
Duur van de training: 9.30 -13.00 uur.
Prijs: gratis voor vrijwilligers, burgerinitiatieven en mensen met een participatiebaan.
Meer informatie en aanmelden: bit.ly/videopitchen

Lukt het je niet om mee te doen aan een van de genoemde workshops? Kijk dan op www.videoprofs.nl voor meer mogelijkheden, of neem contact op via info@videoprofs.nl.

Geef een reactie